Coffee Beans nieuw merk koffie!Na een periode van stilte is het nu tijd om van me te laten horen! Must Have Coffee komt met een eigen merk koffie.
Coffee Beans bestaat uit drie single origins koffies en drie koffiemelanges. Alle soorten komen rechtstreeks uit de koffiebranderij en worden op bestelling gebrand, vers verpakt en naar de klant verzonden. Must Have Coffee heeft de single origins en melanges speciaal geselecteerd om de klant, met ieder zijn eigen smaak een heerlijke koffie sensatie te geven en te laten genieten van haar of zijn eigen koffiewens.
Koffiemelanges
De melanges zijn zorgvuldig samengesteld met Arabica bonen uit Centraal Amerika en Afrikaanse landen, dit zorgt voor de perfecte mix aan bonen, die weer een specifieke smaak koffie creëren.
Single Origins
Must Have Coffee heeft voor drie single origins gekozen, uit drie fantastische koffielanden om heerlijke koffie mee te kunnen maken. Zo kan er gekozen worden uit, Costa Rica Rio Hermoso een volle espresso met een rijke body. Brazilië Cachoeira do Carijó een romige espresso met zoete tonen en Colombia Tres Cordilleras, een toegankelijke espresso, zacht van smaak. Er is gebruik gemaakt van verschillende smaken voor de echte koffieliefhebber en/of professional.
Bij Must Have Coffee kan gekozen worden uit gemalen of hele koffiebonen.
Kom eens kijken in de winkel! https://www.musthavecoffee.nl
Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

The Amsterdam Coffee Festival 2018

Fair Trade

Fair Trade chocolade