Voorjaar met een fruitige ijskoffie!
Het is voorjaar en de zomer komt er aan. Nu schommelt de temperatuur nog rond de 10 graden maar als het lekker warm wordt buiten, dan kan je extra genieten van een frisse ijskoffie!
100 ml espresso
80 ml aardbeienpuree
20 ml slagroom
8 ijsklontjes
Bereiding
Hier alvast een paar recepten voor een fruitig ijskoffie moment!
Fragolino
Wat heb je nodig?
100 ml espresso
80 ml aardbeienpuree
20 ml slagroom
8 ijsklontjes
Bereiding
Doe de ijsklontjes in een shaker en voeg de espresso toe en daarna de aardbeienpuree en slagroom.
Schud ongeveer 20 seconden, zodat de espresso meteen afkoelt.
Schud ongeveer 20 seconden, zodat de espresso meteen afkoelt.
Schenk de Fragolino in een hoog decoratief glas en geniet ervan!
Freshpresso
Heerlijke sinaasappelkoffie met vanillesiroop
Wat heb je nodig?
45 ml espresso
30 ml Torani Vanilla siroop
sinaasappelsap
4 ijsklontjes
Bereiding
Bereiding
Doe de ijsklontjes en de siroop in een blender, voeg de sinaasappelsap en de espresso toe en mix het tot het een gladde massa is.
Doe de Freshpresso in een hoog glas en je kan voor de decoratie er een opengesneden vanillestokje in doen.
Doe de Freshpresso in een hoog glas en je kan voor de decoratie er een opengesneden vanillestokje in doen.
Reacties