Single estate en melanges van Coffee Beans


In de winkel liggen drie heerlijke single estate koffies en drie melanges! Alle espresso's liggen nu in de webshop op u te wachten!Even kort op een rij, wat er te krijgen is bij Must Have Coffee!


De melanges
Forte
Met Forte maak je een echte espresso, zoals espresso bedoeld is en daarmee uitermate geschikt voor de echte professional.


Roma
Roma kan heel goed gebruikt worden in melkspecialiteiten en is dus uitermate geschikt voor de echte latte art kunstenaar!


Sicilia
Een allround melange met een fantastisch aroma! Een fijne mix aan koffiebonen en bedient een groter publiek. Een fijne melange voor de liefhebber!


Er is expres gekozen voor drie verschillende melanges voor de professionele Barista, de fanatieke latte art kunstenaar en de koffieliefhebber.


Single estate coffee


Hier gaat het om koffiebonen uit een specifieke regio en van een koffieplantage. De ecologische omstandigheden maken de single estate specifiek. Single estate coffee heeft een karakteristieke smaak.

De single estate koffies komen uit Midden Amerika, Brazilie, Costa Rica en Colombia.Rio Hermosa uit Costa Rica
Een heerlijke koffie en is net een prachtige rivier, zoals deze single estate heet. Deze koffie heeft een rijke body en een zoete afdronk.


Cachoeira do Carijรณ uit Brazilie
Een waterval aan smaak geeft deze koffie! Een heerlijke espresso met zoete tonen van chocolade met een bloemige afdronk.


Tres Cordilleras uit Colombia
Zo stevig als een berg, een toegankelijke espresso met tonen van noot en chocolade!

We zien u graag terug bij: Must Have Coffee

Reacties

Populaire posts van deze blog

Grote espresso

Mr.Jones thee

Suiker en soja/ havermelk?